2025-2026 sezonunda Amasya ilini Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Merzifonspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sorgun Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

İlk hazırlık maçını hafta sonu Sinopspor ile deplasmanda oynayan ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan mavi beyazlı ekip ikinci hazırlık maçında taraftarının karşısına Merzifon Sentetik Suni Çim Saha’da Sorgun Belediyespor müsabakası ile çıktı.

Karşılaşmayı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, TANSA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Belli, Belediye Meclis Üyeleri Dursun Çelen, Fatih İşcan, Merzifonspor Kulübü Başkanı Haluk Çetin Çayan, Kulüp Başkan Yardımcısı Ertuğrul Karakaş, Genel Kaptan Fatih Efecan Sevindik, Şehir Kulübü Derneği Başkanı Rıza Kahveci ve az sayı da taraftar da takip edenler arasında yer aldı.
Sezonu erken açan ve lige şampiyonluk parolası ile hazırlanan Sorgun Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayan Merzifonspor sahadan 2-1 galip ayrılarak, sezon öncesinde moralleri daha da yükseltti.

Karşılaşmayı takip eden Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, mücadele sonunda teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Mavi beyazlı ekibin oynadığı oyundan memnun kaldığını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, “Güçlü bir rakiple hazırlık maçı oynandı. Merzifonsporlu oyuncuların 90 dakika boyunca gösterdiği performans ligde neleri yapabileceğinin de sinyallerini vermiş oldu. Takımın kurulmasında emeği geçen başta Yönetim Kurulu olmak üzere, teknik heyete, sahada üstün bir performans sergileyen futbolcu kardeşlerimize yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Merzifonspor Kulübü Başkanı Haluk Çetin Çayan takımın oyunundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilindiği üzere sezon hazırlıklarına belki de grubumuzda en son başlayan takım olduk. Önce Sinop deplasmanında arkasından da bugün oynadığımız Sorgun Belediyespor karşılaşmasında oyuncularımızın göstermiş olduğu performans bizleri sezon öncesinde çok mutlu etti. Daha da iyi olacağız ve sezona hazır bir takım olarak başlayacağız. Teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.