Konya bugün anlamlı bir futbol karşılaşmasına ev sahipliği yapacak. Konyaspor ile Filistin Millî Futbol Takımı, bugün saat 20.00’de MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde stadyum Türkiye ve Filistin bayraklarıyla süslenerek mücadeleye hazır hale getirildi.
Konya’da Bugün Filistin Heyecanı
30 Eylül 2026 Çarşamba günü oynanacak karşılaşma öncesinde Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki hazırlıklar tamamlandı. Tribünlerde Türk ve Filistin bayrakları dikkat çekerken, mücadelede dostluk ve dayanışma mesajlarının ön plana çıkması bekleniyor.
Konyaspor ile Filistin Millî Takımı arasındaki karşılaşma, Konya’nın 2026 İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti programı kapsamındaki “Filistin Günü” etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek. Organizasyonda “Aynı Taraftayız, Aynı Taraftarız” sloganı kullanılacak.
42 Bin Taraftar İçin Özel Hazırlık
Bugünkü karşılaşma için tribünlerde de özel hazırlık yapıldı. Yaklaşık 42 bin koltuğa özel atkı ve bayrakların hazırlandığı, tribünlerde Türkiye-Filistin dayanışmasını yansıtacak bir atmosfer oluşturulmasının planlandığı bildirildi.
Konyaspor yönetimi de futbolseverleri bu anlamlı karşılaşmada tribünleri doldurmaya davet etti.
Maç Bugün Saat 20.00’de
Konyaspor-Filistin Millî Takımı dostluk maçı bugün saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmaya girişlerin ücretsiz ve biletsiz olacağı, mücadelenin TRT Spor ekranlarından da canlı yayınlanacağı açıklandı.
Futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen mücadelede skorun ötesinde dostluk ve dayanışma mesajlarının ön plana çıkması hedefleniyor.
Türkiye ve Filistin bayraklarıyla donatılan Konya Büyükşehir Stadyumu, bugün iki takımın tarihi dostluk buluşmasına sahne olacak.
