Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Başkanlığı, esnaf ziyaretleri kapsamında Harmanlar Mahallesi’nde işletme sahipleriyle bir araya geldi. MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, MHP KAÇEP Merzifon İlçe Başkanı Dilek Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafın sorunları, talepleri ve beklentileri dinlendi.
Harmanlar Mahallesi’nde Esnaf Ziyareti
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, KAÇEP İlçe Başkanı Dilek Korkmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Harmanlar Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında esnafla sohbet eden MHP heyeti, mahalledeki ticari faaliyetler ve işletme sahiplerinin karşılaştığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Esnafın dile getirdiği talep ve beklentileri dinleyen İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, ziyaret ettiği işletme sahiplerine hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.
Cüneyt Yamak Esnafın Sorunlarını Dinledi
Harmanlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, esnafla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.
İşletme sahiplerinin karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dinleyen Yamak, esnafın görüşlerini aldı. Ziyaretlerde yerel ticari hayat ve esnafın beklentileri üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
MHP KAÇEP Merzifon İlçe Başkanı Dilek Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaretlere katılarak esnafla sohbet etti.
Yamak: Esnaf Ziyaretlerimiz Devam Edecek
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, Harmanlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından esnaf buluşmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Esnafın sorunlarını, talep ve önerilerini dinlemeye devam edeceklerini ifade eden Yamak, Merzifon’un farklı mahallelerinde de işletme sahipleriyle bir araya geleceklerini kaydetti.
Yamak, esnafla iletişim halinde olmayı sürdüreceklerini belirterek ziyaret ettikleri tüm işletme sahiplerine hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.
MHP Heyetinden Esnafa Bol Kazanç Dileği
Harmanlar Mahallesi’nde iş yerlerini ziyaret eden MHP heyeti, esnafla gerçekleştirilen görüşmelerin ardından iyi dileklerini iletti.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, KAÇEP İlçe Başkanı Dilek Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde esnafın dile getirdiği sorunlar ve beklentiler dinlendi.
MHP Merzifon İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin ilçenin farklı mahallelerinde devam edeceği belirtildi.
