AK Parti Amasya İl Başkanlığı’nın haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Av. Galip Uzun başkanlığında gerçekleştirildi. İl yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda, teşkilatın gündeminde bulunan konular kapsamlı şekilde ele alınırken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar da değerlendirildi.
Teşkilat Gündemi Masaya Yatırıldı
Toplantının ana gündem maddelerinden birini, AK Parti Amasya teşkilatının yürüttüğü mevcut çalışmalar oluşturdu. İl genelinde sürdürülen saha faaliyetleri, vatandaşlarla gerçekleştirilen buluşmalar, ilçe teşkilatlarıyla koordinasyon ve önümüzdeki süreçte düzenlenecek programlar hakkında yönetim kurulu üyeleri görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda ayrıca teşkilat yapısının daha güçlü ve koordineli şekilde faaliyet göstermesi amacıyla yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği, parti programlarının planlanması ve sahadaki faaliyetlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik konular üzerinde durulduğu belirtildi.
Yeni Dönemin Yol Haritası Görüşüldü
AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun’un başkanlığındaki toplantıda, önümüzdeki dönemin çalışma takvimi ve yol haritası da ayrıntılı olarak ele alındı.
Amasya merkez ve ilçelerinde gerçekleştirilecek ziyaretler, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerinde dinlenmesi, kamu yatırımlarının takibi ve teşkilat üyelerinin saha çalışmalarına aktif şekilde katılım sağlaması konularında değerlendirmeler yapıldı.
İl yönetiminin, belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürerek hem kent merkezinde hem de ilçelerde vatandaşlarla daha sık bir araya gelmeyi hedeflediği ifade edildi.
“Kararlılıkla Devam Ediyoruz”
AK Parti Amasya İl Başkanlığı tarafından toplantının ardından yapılan açıklamada, birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Açıklamada, “Haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantımızı, İl Başkanımız Av. Galip Uzun’un başkanlığında gerçekleştirdik. Toplantımızda teşkilatımızın gündemindeki konuları ele alarak, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve yol haritamız üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Alınan kararların teşkilatımız ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Saha Çalışmaları Devam Edecek
AK Parti Amasya teşkilatının önümüzdeki süreçte de vatandaş odaklı saha çalışmalarına devam edeceği belirtilirken, yönetim kurulu toplantılarında alınan kararların belirlenen program çerçevesinde uygulamaya geçirilmesi bekleniyor.
Teşkilatın, Amasya’nın ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve şehirde devam eden yatırımlar konusunda ilgili kurumlarla temaslarını sürdürerek çalışmalarını devam ettireceği ifade edildi.
