49,1514 %0.12
55,3811 %0.08
6.607,86 %0.23
85.967,89 %2.18
Amasya
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler SAĞLIK Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar

Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar

Taşova’da sağlık tesislerinin kapasitesi, fiziki altyapısı ve çalışma koşullarına yönelik incelemeler gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde…

Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar

Amasya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Taşova ilçesinde sağlık hizmetlerinin kapasitesinin, erişilebilirliğinin ve fiziki altyapısının güçlendirilmesine yönelik incelemeler gerçekleştirildi. İlçedeki sağlık tesisleri ziyaret edilirken, planlanan çalışmalar ve mevcut ihtiyaçlar yerinde değerlendirildi.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Hasiripi, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Köse ile Başkan Yardımcıları Salim Ekici ve Adem Kelce, Taşova’da bir dizi incelemede bulundu.

Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar 1

Yeni Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu İçin İnceleme

Çalışmalar kapsamında Sağlık Bakanlığı yatırım planına teklif edilen Taşova 4 No’lu (Durucasu) Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ele alındı.

Yeni hizmet binası tamamlanıncaya kadar istasyonun kullanacağı geçici hizmet alanında inceleme gerçekleştirildi. Taşova Devlet Hastanesi yerleşkesindeki incelemelere Başhekim Dr. Mustafa Kaan Coşkun da katıldı.

Geçici hizmet alanının hazırlanması için yapılacak çalışmalar ve planlanan fiziki düzenlemeler yetkililer tarafından yerinde değerlendirildi.

1 / 4
Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar 2

Sağlık Tesisleri Tek Tek İncelendi

Program kapsamında Taşova İlçe Sağlık Müdürlüğü, Taşova Devlet Hastanesi, Taşova 1 ve 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile Şehit Tanju Çolak Aile Sağlığı Merkezi ziyaret edildi.

Taşova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Murat Çağlayan’ın da katıldığı incelemelerde, İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının bakım ve onarım durumu ile mevcut ihtiyaçları ele alındı.

Şehit Tanju Çolak Aile Sağlığı Merkezi’nde ise Sağlık Bakanlığı standartları doğrultusunda yürütülen kurumsal kimlik çalışmaları incelendi.

2 / 4
Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar 3

Acil Sağlık İstasyonlarının İhtiyaçları Ele Alındı

Taşova 1 ve 2 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında gerçekleştirilen ziyaretlerde istasyonların fiziki ihtiyaçları değerlendirildi. Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla yapılması planlanan çalışmalar hakkında da incelemelerde bulunuldu.

Heyet, sağlık hizmetlerinin yürütüldüğü alanları yerinde inceleyerek mevcut durum ve ihtiyaçlara ilişkin değerlendirme yaptı.

3 / 4
Taşova’da Sağlık Hizmetleri İçin Yeni Adımlar 4

Yeni Personel Yemekhanesi İncelendi

Taşova Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen incelemelere Başhekim Dr. Mustafa Kaan Coşkun ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İsa Akgül de katıldı.

Hastanede yeni faaliyete geçen personel yemekhanesi ile diğer hizmet alanları yerinde incelendi. Yapılan çalışmalar ve hizmet alanlarının mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Sağlık Çalışanlarının Talepleri Dinlendi

Gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçedeki sağlık tesislerinde görev yapan personelle de bir araya gelindi. Sağlık çalışanlarının görüş, öneri ve talepleri dinlenirken, yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla kendilerine teşekkür edildi ve görevlerinde başarılar dilendi.

Sağlıklı Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Taşova’da vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması, sağlık tesislerinin fiziki altyapısının geliştirilmesi ve sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.

4 / 4
KAYNAK: Amasya İl Sağlık Müdürlüğü
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız