Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Karaöz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Merzifon İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Merzifon’da Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in teşkilatları arasındaki birlik ve beraberlik vurgusunun öne çıktığı ziyarette; karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, yeni dönemde yürütülecek çalışmalar değerlendirildi. Ziyaret boyunca teşkilatların ortak hedefler doğrultusunda dayanışma içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekildi.
Ülkü Ocakları’ndan Yeni Yönetime Tebrik
Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Karaöz, MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. Karaöz, Ülkü Ocakları teşkilatının yeni dönemde yapılacak çalışmalarda MHP Merzifon İlçe Teşkilatı’nın yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.
Aynı ülkü etrafında kenetlenmenin, toplumsal dayanışmayı ve teşkilat yapısını daha da güçlendireceğini belirten Karaöz, birlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Merzifon’da teşkilat mensuplarının ortak hedefler doğrultusunda yürüttüğü çalışmaların devam edeceği mesajı verildi.
Ziyarette, yerel teşkilatların birbirini destekleyen yapısının önemine dikkat çekilirken, karşılıklı iletişim ve istişarenin güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi. Yeni dönemde planlanacak sosyal, kültürel ve teşkilat çalışmalarında iş birliği içerisinde hareket edilmesi yönünde değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Yamak’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Karaöz ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yamak, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü biçimde yoluna devam edeceğini söyledi.
Ülkü Ocakları ile omuz omuza çalışacaklarını belirten Yamak, teşkilatın bayrağını daha yukarılara taşımak için sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini ifade etti. Yamak, kutlu davaya hizmet etmenin taşıdığı sorumluluğa dikkat çekerek, gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, teşkilatların güçlü iletişim kurmasının ve dayanışma içinde hareket etmesinin önemli olduğuna işaret etti. Merzifon’da ortak hedefler çerçevesinde yapılacak çalışmaların birlik ruhunu daha da pekiştireceğini kaydetti.
Dergi ve Hediyeler Takdim Edildi
Ziyaretin anısına Merzifon Ülkü Ocakları Dergisi ile çeşitli hediyeler, MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak’a takdim edildi. Başkan Yamak, nazik düşüncelerinden dolayı Ahmet Karaöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaret, sohbet ve fikir alışverişiyle devam etti. Teşkilat mensupları, birlik ve beraberliğin yalnızca sözde değil, ortak çalışmalarla güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
Merzifon Ülkü Ocakları ile MHP Merzifon İlçe Teşkilatı arasında gerçekleştirilen ziyaretin, teşkilat içi dayanışmaya katkı sunması bekleniyor. Taraflar, Merzifon için yürütülecek çalışmalarda uyum, istişare ve ortak hareket anlayışını koruyacakları mesajını verdi.
