Amasya Valisi Önder Bakan, kendisini ziyaret eden şehit ailesi ve çeşitli kurum temsilcilerini makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşanırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Vali Önder Bakan’ın makamında gerçekleşen ziyaretlerde, Aziz Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın kıymetli anne ve babası Havva Aslan ile İbrahim Aslan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Soner Şahin ve Amasya FM Spikeri Aysun Bilge ile beraberindeki heyet yer aldı.
Şehit Ailesine Yakın İlgi
Ziyaret kapsamında ilk olarak Aziz Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın anne ve babası Havva Aslan ile İbrahim Aslan, Vali Önder Bakan tarafından makamda ağırlandı. Şehit ailelerinin milletin en değerli emanetleri olduğunu vurgulayan Vali Bakan, devletin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu ifade etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede şehit ailesiyle yakından ilgilenen Vali Bakan, şehitlerimizin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek aileye sağlık ve huzur temennisinde bulundu.
Başsavcı Vekili Soner Şahin’den Nezaket Ziyareti
Valilik makamındaki ziyaretçiler arasında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Soner Şahin de yer aldı. Gerçekleşen görüşmede kamu hizmetleri, hukuk sistemi ve toplumsal konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Bakan ve Başsavcı Vekili Şahin’in gerçekleştirdiği görüşmede, kamu kurumları arasındaki koordinasyonun ve iş birliğinin önemine dikkat çekildi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.
Amasya FM Heyeti de Valilikteydi
Amasya FM Spikeri Aysun Bilge ve beraberindeki heyet de Vali Önder Bakan’ı ziyaret eden isimler arasında yer aldı. Görüşmede yerel medya kuruluşlarının şehirlerin tanıtımına sağladığı katkılar ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki rolü üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Yerel basının toplumla kurumlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğine dikkat çekilen görüşmede, Amasya’nın kültürel, sosyal ve turistik değerlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasının önemine vurgu yapıldı.
Karşılıklı Görüş Alışverişinde Bulunuldu
Valilik makamında gerçekleşen ziyaretlerde Amasya’nın gelişimi, toplumsal dayanışma ve kamu hizmetlerinin etkinliği gibi çeşitli konular ele alındı. Vali Önder Bakan, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.
Günün farklı saatlerinde gerçekleşen kabul programları, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyaretler, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının ön plana çıktığı anlamlı buluşmalar olarak değerlendirildi.
