Amasya Valisi Önder Bakan, Merzifon ilçesindeki köy ziyaretleri kapsamında Sazlıca ve Çayırözü köylerinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ın da eşlik ettiği programda Vali Bakan, Sazlıca Köyü’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde incelerken, Çayırözü Köyü’nde Şehit Jandarma Er Birkan Demir’in annesi Nimet Demir’i ziyaret etti.
Sazlıca Köyü’nde Asfalt Çalışmalarını İnceledi
Merzifon’un köylerinde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Amasya Valisi Önder Bakan’ın ilk durağı Sazlıca Köyü oldu. Vali Bakan, Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan ile birlikte köyde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Köy yollarında gerçekleştirilen çalışmaların ulaşım konforu ve güvenliği açısından önem taşıdığı belirtilirken, Vali Bakan incelemeleri sırasında Sazlıca Köyü sakinleriyle de bir araya geldi.
Vatandaşlarla sohbet eden Bakan, köy sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi. Amasya Valiliğinin Merzifon’daki köylere yönelik saha ziyaretlerinin, yürütülen çalışmaların yerinde görülmesi ve vatandaşların taleplerinin doğrudan alınması açısından sürdürüldüğü belirtildi. Amasya Valiliğinin resmi internet sitesinde Ahmet Karaaslan da Merzifon Kaymakamı olarak yer alıyor.
Vali Bakan ve Kaymakam Karaaslan Vatandaşlarla Buluştu
Sazlıca Köyü’ndeki asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Önder Bakan ve Kaymakam Ahmet Karaaslan, köy sakinleriyle gerçekleştirilen buluşmada vatandaşların görüşlerini de dinledi.
Valilik tarafından yapılan paylaşımda, “Valimiz Önder Bakan, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan ile köyümüzde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip, köy sakini vatandaşlarımızla bir araya geldiler” ifadelerine yer verildi.
Çayırözü Köyü’nde Anlamlı Ziyaret
Vali Önder Bakan’ın Merzifon programındaki bir diğer durağı ise Çayırözü Köyü oldu.
Vali Bakan ve Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan, burada Şehit Jandarma Er Birkan Demir’in annesi Nimet Demir’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette şehit Birkan Demir rahmet ve saygıyla anıldı.
Amasya Valiliği ziyarete ilişkin açıklamasında, “Valimiz Önder Bakan, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan ile Aziz Şehidimiz Jandarma Er Birkan Demir’in kıymetli annesi Nimet Demir teyzemize ziyarette bulunarak, Kahraman Şehidimizi rahmet ve hürmetle yâd ettiler” ifadelerini kullandı.
Merzifon’da Hem Yatırım Hem Vefa Ziyareti
Vali Önder Bakan’ın Merzifon’daki programı hem köylerde sürdürülen kamu yatırımlarının yerinde incelenmesi hem de şehit ailesine gerçekleştirilen anlamlı ziyaretle dikkat çekti.
Sazlıca Köyü’nde asfaltlama çalışmalarını inceleyen ve vatandaşlarla buluşan Vali Bakan, ardından Çayırözü Köyü’nde şehit annesi Nimet Demir’i ziyaret ederek devletin şehit ailelerine yönelik vefa ve dayanışma mesajını bir kez daha ortaya koydu.
Amasya Valiliği tarafından Merzifon ve diğer ilçelerde gerçekleştirilen saha programları kapsamında vatandaşlarla doğrudan temas kurulmaya ve devam eden çalışmalar yerinde takip edilmeye devam ediyor.
