Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla Merzifon İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette itfaiye personelinin haftası kutlanırken, müdürlük bünyesinde kullanılan araçlar ve müdahale ekipmanları hakkında da bilgi alındı.
İtfaiye Personeliyle Bir Araya Geldiler
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaret kapsamında Merzifon İtfaiye Müdürü Yetkin Aydıner ve itfaiye personeliyle bir araya geldi.
İtfaiye Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette teşkilat üyeleri, itfaiye erleriyle sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiye personelinin görev sırasında karşılaştığı durumlar ve yangın başta olmak üzere çeşitli olaylara yönelik müdahale süreçleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Araç ve Ekipmanları İncelediler
Ziyaret sırasında Merzifon İtfaiye Müdürlüğünün envanterinde bulunan araç ve ekipmanlar da incelendi. MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve beraberindeki heyete, müdahalelerde kullanılan araçların özellikleri ve ekipmanların kullanım alanları hakkında bilgi verildi.
Heyet, yangınların yanı sıra trafik kazaları ve farklı acil durumlarda kullanılan ekipmanları yakından inceleme fırsatı buldu. İtfaiye personelinin olaylara müdahale sırasında kullandığı teknik donanımlar hakkında yetkililer tarafından bilgilendirme yapıldı.
MHP Merzifon’dan Teşekkür
MHP Merzifon İlçe Teşkilatı tarafından ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Merzifon İtfaiye Müdürü Yetkin Aydıner ve itfaiye personeline ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür edildi.
Açıklamada, “Merzifon İtfaiye Müdürü Yetkin Aydıner ve kıymetli itfaiye personeline nazik ev sahiplikleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
İtfaiye Haftası’nı Kutladılar
MHP Merzifon İlçe Teşkilatı açıklamasında, itfaiye ekiplerinin vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla gece gündüz görev yaptığına da dikkat çekildi.
Açıklamanın devamında, “Gece gündüz demeden, kendi hayatlarını riske atarak insanların can ve mal güvenliğini korumak için fedakârca görev yapan tüm itfaiye teşkilatımızın İtfaiye Haftası’nı kutluyor; görevleri başında şehit düşen kahraman itfaiyecilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” denildi.
İtfaiye Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyaret, MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin itfaiye personeliyle görüşmesinin ardından sona erdi.
