reklam
reklam
41,9922 %0,31
48,7865 %0,52
5.558,12 % 0,49
110.426,06 %2.116
Amasya
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM MHP Amasya Teşkilatından Kurum ve Esnaf Ziyaretleri

MHP Amasya Teşkilatından Kurum ve Esnaf Ziyaretleri

MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, kurum ziyaretlerinin yanı sıra esnafları da ziyaret ederek hayırlı olsun ve bol kazanç temennilerinde bulundu. Detaylar haberimizde...

Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, kentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Yaser Ergün ile KOSGEB İl Müdürü Hamdullah Çelebi’yi makamlarında ziyaret eden MHP heyeti, her iki yöneticiyi de yeni görevlerinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Program kapsamında şehir esnafını da unutmayan MHP heyeti, Buket Çiçek Evi ve Ethem Güdek Erkek Giyim işletmelerine giderek esnafa hayırlı kazançlar diledi. Ziyaretler samimi bir atmosferde geçti.
 

MHP Amasya Teşkilatından Kurum ve Esnaf Ziyaretleri 1

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yeni göreve başlayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Yaser Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Yaser Ergün’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu. İl Başkanı Akgül, Amasya’nın kültürel mirasının korunması ve turizmin geliştirilmesi adına yapılacak her türlü çalışmayı destekleyeceklerini ifade etti.
Akgül, “Amasya, tarihi kimliği ve kültürel zenginliğiyle Türkiye’nin en özel şehirlerinden biridir. Yeni müdürümüzün bu değerleri daha geniş kitlelere tanıtacağına inanıyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.
Ziyaret sonunda heyet, Müdür Ergün’e ilgi ve misafirperverliği için teşekkür etti.
 

1 / 3
MHP Amasya Teşkilatından Kurum ve Esnaf Ziyaretleri 2

KOSGEB İl Müdürlüğü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti
MHP heyeti, Amasya’daki temaslarını KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretiyle sürdürdü. İl Başkanı Mustafa Akgül, Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB İl Müdürü Hamdullah Çelebi’ye yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyarette, Amasya’daki girişimciliğin geliştirilmesi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Akgül, “KOSGEB, üretim ve istihdamın en güçlü destekçilerinden biridir. Yerel işletmelerimizin gelişmesi için atılan her adım, Amasya ekonomisine katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.
Heyet, İl Müdürü Çelebi’ye ilgi ve samimiyeti için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 

2 / 3
MHP Amasya Teşkilatından Kurum ve Esnaf Ziyaretleri 3

Esnaf Ziyaretleri: “Üreten Esnafımızla Gurur Duyuyoruz”
Programın devamında MHP heyeti, şehir esnafını da ziyaret etti. İl Başkanı Mustafa Akgül, Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, Buket Çiçek Evi işletme sahibi Eyüp Elbir ile Ethem Güdek Erkek Giyim işletme sahibi Ethem Güdek’i işyerlerinde ziyaret etti.
Esnaflara hayırlı işler ve bol kazanç dileğinde bulunan Başkan Akgül, “Üreten, istihdam sağlayan, alın teriyle kazanan her esnafımızla gurur duyuyoruz. Amasya’nın ekonomik canlılığının temeli, bu şehrin emek veren esnafıdır.” dedi.
Ziyaretler, karşılıklı sohbet ve iyi dileklerle son buldu.
 

3 / 3
KAYNAK: MHP Amasya İl Başkanlığı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *