reklam
reklam
39,3022 %0.32
44,9570 %0.28
4.148,96 % -0,55
104.361,10 %-1.146
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Kapalı
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplandı

Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplandı

Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2025 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Kaymakam Osman Demirgül başkanlığında gerçekleştirildi.

Amasya’nın Göynücek ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2025 yılı Mayıs ayı Olağan Birlik Meclisi Toplantısı, Kaymakam Osman Demirgül başkanlığında İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapıldı.
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı 38 köy muhtarının katılım sağladığı toplantı, yoğun katılımla gerçekleşti.

Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplandı 1

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Osman Demirgül, köylerin ihtiyaçlarının tespiti ve bu ihtiyaçlara yönelik hizmetlerin etkin biçimde ulaştırılmasının önemine değinerek, “Kırsalda sürdürülen projeler, birlik ve koordinasyon içinde yürütüldüğünde hem ekonomik verim sağlanıyor hem de hizmet kalitesi artıyor. Birlikte çalışarak Göynücek’in köylerini daha yaşanabilir hale getireceğiz” dedi.
 

1 / 4
Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplandı 2

Toplantı gündeminde, geçmiş dönem faaliyetlerinin değerlendirilmesi, 2025 yılı içinde planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları, yol bakım ve onarım çalışmaları, içme suyu temini ve diğer öncelikli ihtiyaçlar üzerine bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca birlik meclisinin seçimleri de bu toplantı kapsamında gerçekleştirildi.
Meclis üyeleri ve muhtarlar, kendi bölgeleriyle ilgili talep ve önerilerini paylaşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

2 / 4
Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplandı 3

Kaymakam Demirgül, köylere hizmet sunumunun yalnızca kamu kurumlarının değil, aynı zamanda muhtarların aktif katılımı ve takibiyle daha etkili hale geldiğini vurgulayarak gösterilen ilgi ve katkılardan dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

3 / 4
Göynücek’te Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplandı 4

Toplantı, dilek ve temenniler bölümünde yapılan görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi. Gerçekleştirilen bu buluşma, Göynücek’te köy yönetimi ile kamu idaresi arasındaki koordinasyonun güçlendiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

4 / 4
KAYNAK: Alperen Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *