reklam
reklam
42,3696 %0,23
48,8945 %0,44
5.568,72 % 0,54
90.124,40 %-3.244
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti

CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti

Amasya’nın CHP’li belediye başkanları ve il örgütü, Ankara’da milletvekili Reşat Karagöz ve Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Detaylar haberimizde…

Haberleri


CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 1

Amasya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetim kadroları, Ankara’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirerek hem parti çalışmalarına katkı sundu hem de güncel siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp ve Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, TBMM’de Amasya Milletvekili Reşat Karagöz’ü makamında ziyaret ederek kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. İl yöneticileri ve belediye başkanlarının katıldığı ziyarette, Amasya özelinde yürütülen çalışmalar, belediyelerin faaliyetleri ve bölgenin öncelikli ihtiyaçları üzerinde duruldu.

1 / 7
CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 2

Milletvekili Karagöz, Amasya’nın tüm ilçe ve beldeleri için koordineli şekilde çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, yerel yönetimlerle birlikte üretken ve kapsayıcı projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti. Görüşmede özellikle ekonomik koşullar, belediyelerin mali yapıları, yerel kalkınmayı destekleyen projeler ve kamu yatırımları gibi konular masaya yatırıldı. Belediye başkanları, ilçelerinde yürütülen altyapı çalışmaları, kültürel ve sosyal projeler ile karşılaşılan bürokratik süreçler hakkında bilgi verdi. Amasya’nın geleceğine yönelik planlamalarda iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

2 / 7
CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 3

Heyet, milletvekili ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gündeme ilişkin yaptığı konuşmayı salonda takip eden Amasya heyeti, toplantının ardından Özel’in makamına geçerek özel bir görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleşen buluşmada, ülke gündeminin yanı sıra yerel yönetimler, ekonomik koşullar, gençlere yönelik projeler, kadın istihdamı ve sosyal belediyecilik uygulamaları üzerine de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

3 / 7
CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 4

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, son derece verimli bir gün geçirdiklerini ifade ederek şu değerlendirmelerde bulundu:
“Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütümüzle birlikte önce Amasya Milletvekilimiz Sayın Reşat Karagöz’ü makamında ziyaret ettik. Akabinde Grup Toplantımıza katıldıktan sonra Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek gündeme dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımıza hoş sohbeti ve samimi ev sahipliği için şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Ziyarete katılan diğer belediye başkanları da hem parti içi dayanışmanın hem de yerel yönetimlerde ortak aklın önemine dikkat çekti. 

4 / 7
CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 5

Bu önemli ziyaret, Amasya’da yerel yönetimlerin örgütlü ve uyumlu çalışmasının yanı sıra CHP’nin merkezi yönetimiyle güçlü bir iletişim içinde olduğunun da göstergesi olarak değerlendiriliyor. Amasya heyetinin Ankara programı boyunca sergilediği birliktelik mesajı, yerel yönetimlerin sorunlarının çözümünde koordinasyonun güçlendiği şeklinde yorumlandı. Belediye başkanlarının, ilçelerdeki ihtiyaçları doğrudan Genel Merkez’e iletmesi, bölgesel kalkınma açısından önem taşıyor.

5 / 7
CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 6

Özellikle ekonomik sıkıntılar, belediyelerin finansal yükleri, altyapı sorunları ve sosyal projelerin sürdürülebilirliği gibi başlıklar heyetin gündeminde geniş yer buldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve belediyelerin halk odaklı çalışmalarının desteklenmesi sürecinde samimi bir yaklaşım sergilediği ifade edildi. Özel’in Amasya heyetine gösterdiği ilgi, parti tabanında da memnuniyetle karşılandı.

Ziyaretin sonunda tüm belediye başkanları, ortak bir amaç doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, Amasya’nın her ilçesi için daha yaşanabilir, daha üretken ve daha güçlü bir gelecek inşa etme kararlılıklarını yineledi. Ankara temasları, hem siyasi hem de yerel yönetimsel açıdan olumlu bir atmosferde tamamlandı. Amasya heyeti, ilçelerine güçlü bir dayanışma mesajı ve yeni proje motivasyonuyla dönüş yaptı.

6 / 7
CHP’li Başkanlardan Ankara Ziyareti 7

Bu kapsamlı ziyaret, hem yerel yönetimlerin Ankara ile bağlarını güçlendirdi hem de Amasya’daki vatandaşlara yönelik hizmetlerin daha nitelikli hale gelmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Bu tür temasların önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.

7 / 7
KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *