Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Sultan Bayezid Erkek Öğrenci Yurdu’na yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik Uyum Programı kapsamında buluşma düzenlendi. Programa Amasya İl Müftüsü İbrahim Yavuz ve Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen programda öğrencilerin yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin görüşleri, önerileri ve talepleri dinlendi.
Sultan Bayezid Erkek Öğrenci Yurdu’nda Buluşma
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Sultan Bayezid Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen programda yurda yeni kayıt yaptıran öğrencilerle iletişim ve sohbet etkinliği düzenlendi.
Uyum Programı kapsamında gerçekleştirilen buluşmaya katılan Amasya İl Müftüsü İbrahim Yavuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, öğrencilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Programda öğrencilerin yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin beklentileri ele alınırken yurt yaşamına uyum süreçleriyle ilgili görüş ve önerileri de dinlendi.
Öğrencilerin Görüş ve Talepleri Dinlendi
Gerçekleştirilen buluşmada öğrencilerin eğitim hayatları, yurt ortamına alışma süreçleri ve yeni döneme ilişkin talepleri üzerinde duruldu.
Yurda yeni kayıt yaptıran öğrenciler, görüşlerini yetkililerle paylaşma fırsatı bulurken İl Müftüsü İbrahim Yavuz ve İl Müdürü Osman Ercan da öğrencilerle karşılıklı istişarelerde bulundu.
Öğrencilerin beklentilerinin doğrudan dinlenmesi amacıyla gerçekleştirilen programda, yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin çeşitli konular değerlendirildi.
Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Ele Alındı
Sultan Bayezid Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen Uyum Programı, öğrencilerin yeni eğitim dönemine ilişkin düşüncelerini paylaşabilecekleri bir ortam oluşturdu.
Özellikle yurda ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin görüş ve taleplerinin dinlendiği programda, eğitim-öğretim döneminin başlangıcına ilişkin karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen buluşmada, öğrencilerle iletişimin güçlendirilmesi ve onların beklentilerinin öğrenilmesi amaçlandı.
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Açıklama
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sultan Bayezid Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen programa ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Amasya İl Müftümüz Sayın İbrahim Yavuz ile İl Müdürümüz Sayın Osman Ercan, Uyum Programı kapsamında yurda yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizle bir araya gelerek iletişim ve hasbihal programı gerçekleştirdi. Programda öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin görüş, öneri ve talepleri dinlenerek kendileriyle karşılıklı istişarelerde bulunuldu.”
Öğrencilerle Karşılıklı İstişare Yapıldı
Amasya’da Sultan Bayezid Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen programda, öğrencilerin yeni döneme ilişkin görüşlerini doğrudan yetkililere iletmeleri sağlandı.
İl Müftüsü İbrahim Yavuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan’ın katılımıyla düzenlenen buluşma, öğrencilerin talep ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açıklamasında, program kapsamında öğrencilerle karşılıklı iletişim kurulduğu ve yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi.
