Amasya Valisi Önder Bakan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla kız çocuklarıyla bir araya geldi. Buluşmaya ilişkin açıklama yapan Bakan, kız çocuklarının geleceğe umutla baktığını ve hayalleriyle yarınları aydınlattığını belirtti. Vali Bakan, gün vesilesiyle gerçekleştirdikleri buluşmanın ardından yayımladığı mesajında tüm kız çocuklarının Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutladı ve onların hayallerinin geleceğe yön verdiğini ifade etti.
Kız Çocuklarıyla Buluştu
Amasya Valisi Önder Bakan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında kız çocuklarıyla bir araya geldi. Buluşmaya ilişkin açıklama yapan Bakan, kız çocuklarını “ailelerinin kıymetli üyeleri” olarak nitelendirdi.
Vali Bakan, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kız çocuklarının hayallerinin geleceğe umut verdiğini ifade etti. Kız çocuklarının yarınları aydınlattığını belirten Bakan, günlerini kutladı.
“Geleceğe Umutla Bakıyorlar”
Vali Önder Bakan, mesajında kız çocuklarının geleceğe umutla baktığını ve hayalleriyle yarınlara ışık tuttuğunu kaydetti. Bakan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nün kız çocukları için anlamına dikkat çekerek, günün kutlu olması temennisinde bulundu.
Bakan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Ailemizin üyeleri, kıymetli kız evlatlarımızla 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle bir araya geldik. Geleceğe umutla bakan, hayalleriyle yarınlarımızı aydınlatan kız çocuklarımızın Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.”
Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı
Amasya Valisi Önder Bakan’ın paylaşımında, kız çocuklarıyla gün dolayısıyla bir araya gelindiği bilgisi yer aldı. Buluşmanın yeri ve katılımcılarına ilişkin paylaşımda ayrıntı verilmedi.
Vali Bakan, mesajında kız çocuklarının hayallerine ve geleceğe yönelik umutlarına vurgu yaptı. Kız çocuklarının Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutlayan Bakan, bu özel gün vesilesiyle onlarla bir araya geldiklerini bildirdi.
11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla yapılan paylaşımda, kız çocuklarının geleceğe umutla bakan ve hayalleriyle yarınları aydınlatan bireyler olduğu ifade edildi. Amasya Valisi Önder Bakan, kutlama mesajıyla kız çocuklarının gününü tebrik etti.
