reklam
reklam
38,6020 %0.08
43,7906 %0.23
4.190,26 % 1,36
93.903,71 %-0.102
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GENEL Nergiz Mahallesi’nde Metruk Binalar İncelendi, Vatandaşlarla Buluşuldu

Nergiz Mahallesi’nde Metruk Binalar İncelendi, Vatandaşlarla Buluşuldu

Amasya Valisi Önder Bakan ve Başkan Turgay Sevindi, Nergiz Mahallesi'nde metruk binalarda inceleme yaparak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Haberleri

Amasya’nın Nergiz Mahallesi'nde bulunan metruk binalarla ilgili denetim ve inceleme çalışmaları kapsamında, Amasya Valisi Önder Bakan ve Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi saha ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında mahalledeki metruk yapılar yerinde incelendi, vatandaşların talepleri dinlendi.
Mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, bölgede güvenlik ve yaşam kalitesini tehdit eden yapılarla ilgili çözüm önerilerini değerlendirdi. Metruk binaların yıkılması ya da rehabilite edilmesi yönünde atılacak adımların belirlenmesinin ardından, sürecin hızlı ve koordineli şekilde yürütülmesi hedefleniyor.

Nergiz Mahallesi’nde Metruk Binalar İncelendi, Vatandaşlarla Buluşuldu 1

Amasya Valisi Önder Bakan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Vatandaşımızın huzuru ve güvenliği bizim önceliğimiz. Metruk yapılar hem asayiş hem de şehir estetiği açısından ciddi sorunlara neden olabiliyor. Bu bölgelerde hızlı ve etkili bir müdahale süreci yürüteceğiz. Belediye ve ilgili kurumlarımızla koordineli şekilde çalışarak, Amasya’mızı daha yaşanabilir hale getirmek için gayret gösteriyoruz."
Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Valimiz Sayın Önder Bakan ile birlikte Nergiz Mahallesi’nde metruk binalarda yerinde incelemelerde bulunduk. Mahalle sakinlerimizle birebir görüşerek, talep ve önerilerini dinledik. Daha güvenli, temiz ve yaşanabilir bir Amasya için çalışıyoruz."

1 / 3
Nergiz Mahallesi’nde Metruk Binalar İncelendi, Vatandaşlarla Buluşuldu 2

Ziyaret sırasında vatandaşlar da mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, çözüm odaklı yaklaşımlardan dolayı yetkililere teşekkür etti.
İnceleme sonunda, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliğinde metruk yapıların durumu hakkında detaylı teknik raporlar hazırlanacağı ve gerekli müdahalelerin en kısa sürede hayata geçirileceği ifade edildi.

2 / 3
Nergiz Mahallesi’nde Metruk Binalar İncelendi, Vatandaşlarla Buluşuldu 3
3 / 3
KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *