
Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Müftü Mehmed Tevfik İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ve eğitimcilerle bir araya geldi. Okul ziyaretinde öğrencilerle sınıflarında sohbet eden Katipoğlu, onların talep ve önerilerini dinleyerek eğitim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi bir ortamda eğitim üzerine sohbetler gerçekleştiren İl Müdürü Katipoğlu, öğrencilere başarı için önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin eğitim hayatına dair görüşlerini dinlemek ve onları motive etmek amacıyla yapılan bu ziyaret, öğrencilerin gelişimi için büyük önem taşıyor.

Ayrıca, okul idaresinden okulun eğitim faaliyetleri, fiziki durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Katipoğlu, okulun mevcut durumu ve eksiklikleri hakkında değerlendirmeler yaptı. Eğitimcilerle bir araya gelerek, eğitim kalitesinin artırılması ve Bakanlığın politikalarının etkin şekilde uygulanması yönünde görüş alışverişinde bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürü Katipoğlu, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’nın hayata geçirdiği eğitim politikalarının takip edilmesi ve uygulanması konusunda okul yönetimi ve öğretmenlerden gerekli özeni göstermelerini istedi. Eğitimcilerin bu süreçteki özverili çalışmalarını takdir eden Katipoğlu, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu ziyaret, Amasya’daki eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin eğitim ortamlarının iyileştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor. İl Millî Eğitim Müdürlüğü, düzenli okul ziyaretleriyle öğrencilerin ve öğretmenlerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye devam ediyor.