46,4792 %-0.02
53,3552 %0.15
6.205,50 % -1,30
64.105,54 %0.347
Amasya
Parçalı az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi EĞİTİM Amasya Üniversitesi Vakfı Geleceği Planladı

Amasya Üniversitesi Vakfı Geleceği Planladı

Amasya Üniversitesi Vakfı toplantısında faaliyetler değerlendirildi, gelecek hedefleri konuşuldu, detaylar haberimizde...

Haberleri
Amasya Üniversitesi Vakfı Geleceği Planladı

Amasya Üniversitesi’ni Destekleme ve Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı, vakfın yürüttüğü faaliyetlerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışmaların planlanması amacıyla gerçekleştirildi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, vakfın bugüne kadar hayata geçirdiği projeler ele alınırken, üniversitenin akademik, sosyal ve fiziki gelişimine katkı sağlayacak yeni çalışmalar da görüşüldü.

Toplantıda vakfın mevcut faaliyetleri detaylı şekilde değerlendirilirken, öğrencilere yönelik destek programları, eğitim projeleri ve üniversitenin gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yönetim kurulu üyeleri, vakfın üniversiteye sunduğu katkıların artırılması ve yeni projelerle daha geniş kitlelere ulaşılması konusunda görüşlerini paylaştı.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, üniversitelerin yalnızca eğitim veren kurumlar olmadığını, aynı zamanda bilimsel, kültürel ve sosyal gelişimin merkezleri olduğunu belirterek, vakıf çalışmalarının bu hedeflere ulaşmada önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

Toplantıda ayrıca gelecek dönemde yürütülmesi planlanan faaliyetler, kaynak geliştirme çalışmaları ve üniversite ile vakıf arasındaki iş birliğinin daha da güçlendirilmesine yönelik adımlar değerlendirildi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlayacak projelerin desteklenmesi ve üniversitenin kurumsal kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların sürdürülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Rektör Turabi, Amasya Üniversitesi’nin her geçen gün gelişen yapısıyla bölgenin önemli yükseköğretim kurumlarından biri olmayı sürdürdüğünü belirterek, vakfın desteğiyle eğitim, bilim ve araştırma alanlarında daha güçlü adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantı, gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve gelecek dönem hedeflerinin belirlenmesinin ardından sona erdi.
 

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız