Ziyaret Belediye Başkanı Ahmet Kemal Dayıoğlu, Saraycık Tarımsal Sulama Göleti inşaatı ile Sulama İsale Hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Yapımı tamamlanmak üzere olan Saraycık Tarımsal Sulama Göleti inşaatı ile araziler arasında su taşıyacak olan Sulama İsale Hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Ziyaret Belediye Başkanı Ahmet Kemal Dayıoğlu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmaların tamamlanmasından sonra Saraycık Tarımsal Sulama Göleti’nin su tutmaya başlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Kemal Dayıoğlu, projede emeği geçen, alın teri döken herkese teşekkür etti.
Dayıoğlu, çalışmaları yerinde inceledi


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: