Bu yıl 5’ncisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı’na katılarak okurlarının kitaplarını imzalayan yazar Varol Yaşaroğlu’na çocukların ilgisi fuar alanının dışına kadar taştı.
Sevilen mizah eğlence programı Koca Kafalar’ın yaratıcı olan yazar Varol Yaşaroğlu, çağımızın teknik imkanlarını değerlendirerek kalem ve kağıt kullanmadan dijital ortamda çizimlerini yapmasıyla tanınıyor.
Cumartesi günü düzenlenen imza günü etkinliğinde çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan yazar Varol Yaşaroğlu, Merzifon’da olmaktan ve beklediğinin üzerinde yoğun ilgi görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.
Yazar Varol Yaşaroğlu’na kitaplarını imzalatmak isteyen çocukların oluşturduğu kuyruk adeta fuar alanı dışına kadar taştı.