Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda birinin 35 suç kaydı, diğerinin ise 10 suç kaydı bulunan 2 kişi uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı.
Düzce’de sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu ile mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Orhangazi Mahallesi’nde 2 şahsa yönelik operasyon düzenlendi.
Gerçekleştirilen operasyonda 50 gram metamfetamin maddesi, 6 gram sentetik kannobinoid maddesi, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan 10 adet kilitli poşet ve 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.
Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen ve gözaltına alınan şüphelilerden 35 suç kaydı bulunan T.A. (27) ile 10 suç kaydı bulunan E.S. (27), emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, şüphelilerden uyuşturucu madde satın aldığı belirlenen 2 kişi hakkında da “uyuşturucu madde kullanma” suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.
Düzce’de yürütülen uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.

