reklam
reklam
38,5112 %-0.02
44,0240 %-0.05
4.092,85 % -0,30
94.671,99 %-0.295
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Kazalarda 3 kişi öldü, 393 kişi yaralandı

Kazalarda 3 kişi öldü, 393 kişi yaralandı

Haberleri

Düzce’de 2025 yılının ilk çeyreğinde 566 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 393 kişi yaralandı. 
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü istatistiki verilerine göre, Anadolu Otoyolu ve D100 ile D655 karayolu üzerinde önemli geçiş noktası Düzce’de 2025 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında yaralamalı ve maddi hasarlı olmak üzere toplam 566 trafik kazası meydana geldi. 
Araç hızını yol, hava ve trafiğin gerektirdiği şartlara uydurmamak, geçiş önceliğine uymamak, şerit izleme ile değiştirme kuralına uymamak ve arkadan çarpma başlıca nedenleri arasında yer aldı. 
Düzce’de yılın ilk 3 ayında meydana gelen trafik kazalarında ise 3 kişi hayatını kaybederken, 393 kişi yaralandı. 
Türkiye genelinde ise meydana gelen kazalarda ise 481 kişi hayatını kaybederken 80 bin 507 kişi yaralandı. 
Düzce’de 2024 yılında 2 bin 785 trafik kazasında 27 kişi hayatını kaybetmiş, 2 bin 323 kişi yaralanmıştı. 

duzcede-kazalarda-3-kisi-oldu-393-kisi-yaralandi

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *