Merzifon Ziraat Odası Başkanı Erkan Aktaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Merzifon Ziraat Odası Başkanı Erkan Aktaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 17 Kasım'da gerçekleştirilen AK Parti Merzifon 8. Olağan Kongresi sonrasında İlçe Başkanı seçilen Emre Keleş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde kendisi ile bir süre sohbet eden Başkan Erkan Aktaş, Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaret ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan AK Parti Merzifon İlçe Başkanı seçilen Emre Keleş, "Ziraat Odası Başkanı Sayın Erkan Aktaş yönetim kurulu ile birlikte partimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
SİYASET
Yayınlanma: 14 Aralık 2024 - 09:34
Aktaş'tan, Keleş'e hayırlı olsun ziyareti
SİYASET
14 Aralık 2024 - 09:34
İlginizi Çekebilir